Είμαι Εδώ Για Σένα
Θοδωρής Φέρρης
Title Image

Μουσικά Νέα

Stan Αντιπαριώτης – Επικίνδυνα

Μουσικά Νέα

Ο STAN Αντιπαριώτης, με το νέο του hit “Επικίνδυνα” μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και ενθουσιασμό, που θα μας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!
Συνδυάζοντας την κορυφαία ποιότητα ήχου με την εντυπωσιακή παρουσία του, ο STAN Αντιπαριώτης, με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει, δημιουργεί ένα αληθινό μουσικό αριστούργημα που κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη νότα. Η ενέργεια που εκπέμπει και τα ενθουσιώδεις χειροκροτήματα του κοινού μεταφέρουν τους ακροατές σε μια ανεπανάληπτη καλοκαιρινή συναυλιακή εμπειρία μέσα από πλάνα που επιμελήθηκε ο Kirill Samaritis, από την περιοδεία του “Endless Summer”.
Το πρώτο single από τον πολυαναμενόμενο δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, “Επικίνδυνα”, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το ταλέντο του STAN. Αφεθείτε στον ήχο του, να σας ταξιδέψει μέσα από μια μοναδική μουσική εμπειρία και να σας συντροφεύσει σε κάθε καλοκαιρινή σας στιγμή. Οι στίχοι και η μουσική του “Επικίνδυνα” υπογράφονται από τον ίδιο τον καλλιτέχνη μαζί με τον Γιάννη Κερμανίδη.
Το “Επικίνδυνα”, κυκλοφορεί στις 15 Ιουνίου στο YouTube και όλα τα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου, ενώ, στις 16 Ιουνίου στο Spotify, από την Panik Records και την Icon Music Records.