Είσαι Μια Γλυκιά Μπαλάντα
Νίκος Βέρτης
Title Image

Μουσικά Νέα

«Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα»: Η επιτυχία του καλοκαιριού ανήκει στον Πέτρο Ιακωβίδη

Μουσικά Νέα

Το νέο τραγούδι «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» του Πέτρου Ιακωβίδη αναμένεται να ταυτιστεί με τις ωραιότερες στιγμές του φετινού καλοκαιριού.

Η επιτυχία του καλοκαιριού ανήκει στον Πέτρο Ιακωβίδη και ακούγεται δυνατά.

Το νέο single «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» του αγαπημένου τραγουδιστή και δημιουργού έχει ξεχωρίσει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και ακούγεται κυριολεκτικά παντού.

Μέσα σε μόλις έναν μήνα από την κυκλοφορία του, το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» ακούγεται ασταμάτητα στα ραδιόφωνα ολόκληρης της χώρας έχοντας ήδη μια θέση στο Top 10 του επίσημου Airplay Chart όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Επίσης το επίσημο music video που δίνει εικόνα στο τραγούδι του βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube, όπου έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές, ενώ αποτελεί επίσης και το νέο αγαπημένο trend του TikTok στην Ελλάδα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει καταφέρει να συνδυάζει κάθε χρόνο το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, χάρη στα μοναδικά συναισθήματα αισιοδοξίας και ερωτισμού που αποπνέουν τα τραγούδια του.

Το ίδιο συμβαίνει και με το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», σε μουσική του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδης και σε στίχους του Τηλέμαχου Σέργη, που ήδη ξεχωρίζει και που αναμένεται να ταυτιστεί με τις ωραιότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

Το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.