Τι Να Πεις Για 'Μένα (2024 Live)
Κωνσταντίνος Αργυρός
Τι Να Πεις Για 'Μένα (2024 Live)
Κωνσταντίνος Αργυρός
Title Image

Μουσικά Νέα

Πάολα και Νίκος Κουρκούλης κάνουν πρεμιέρα στο «Teatro»

Μουσικά Νέα

«Nights on fire» με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη.

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο «Teatro» ύστερα από την αναγκαστική ματαίωση της πρεμιέρας τους τον περασμένο Μάρτιο λόγω της πανδημίας.

Έχοντας ενώσει τις φωνές τους το χειμώνα στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, όπου σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσης κοινού αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια, η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης συνεχίζουν την επιτυχία τους και στην Αθήνα.

Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου το πλήρως ανακαινισμένο «Teatro» υποδέχεται ένα εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας.

Το φαινόμενο Πάολα, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια με το πάθος και το δυναμισμό της, εκρηκτική όπως πάντα, έρχεται να μας καθηλώσει με τις ερμηνείες της και να μας παρασύρει με τη σκηνική της παρουσία.

Ο Νίκος Κουρκούλης, ένας αυθεντικός, λαϊκός και πολυδιάστατος καλλιτέχνης με μεγάλες επιτυχίες και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και ταυτιστεί σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, γνωρίζει άριστα τι σημαίνει διασκέδαση.

Η χημεία μεταξύ της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη αποτυπώνεται επί σκηνής σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με καθηλωτικές ερμηνείες, μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και κοινά στιγμιότυπα που εντυπωσιάζουν.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Την επιμέλεια προγράμματος έχουν ο Γιώργος Νάτσιος και ο Μπάμπης Μαραγκός.

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης θα εμφανίζονται στο «Teatro» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

View this post on Instagram

ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ******************************* NIGHTS ON FIRE || THE SHOW! Από την Παρασκευή 19 ΙΟΥΝΙΟΥ στο 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐎! Έχοντας ενώσει τις φωνές τους στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης, όπου σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσης κοινού αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια , η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης συνεχίζουν την επιτυχία τους και στην Αθήνα! Από την Παρασκευή 19 ΙΟΥΝΙΟΥ το πλήρως ανακαινισμένο 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐎 υποδέχεται ένα εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας! ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ, η χημεία μεταξύ τους αποτυπώνεται επί σκηνής σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με καθηλωτικές ερμηνείες, μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και κοινά στιγμιότυπα που εντυπωσιάζουν! Creative Director : Κωνσταντίνος Ρήγος Επιμέλεια Προγράμματος: Γιώργος Νάτσιος- Μπάμπης Μαραγκός ————————————————- 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐎 𝐀𝐭𝐡𝐞𝐧𝐬 NIGHTS ON FIRE || THE SHOW Λ. Ποσειδώνος 26-28 Καλλιθέα Τηλ. Κρατήσεων 210 9400726 Κάθε Παρασκευή- Σάββατο από 19/6 #Teatro #Paola #Kourkoulis #NightsOnFire @paola_official__ @kourkoulis_nikos

A post shared by Teatro Athens (@teatro.athens.official) on