Πολύ Απότομα Βραδιάζει
Νίκος Βέρτης
Title Image

Μουσικά Νέα

«Ώρες Μικρές»: Το νέο videoclip του Γιώργου Μαζωνάκη

Μουσικά Νέα

«Ώρες Μικρές»

Το κινηματογραφικό music video του Γιώργου Μαζωνάκη, αφιερωμένο στη δύναμη του ήχου του μπουζουκιού!

Από 15 χρονών που θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδώ, το μπουζούκι ήταν πάντα δίπλα μου… Πόση δύναμη, μεγαλοπρέπεια και αρχοντιά έχει αυτό το όργανο!

Το μπουζούκι είναι ο πόνος, είναι η χαρά μου, είναι ο έρωτας, είναι η απώλεια, είναι ο θρίαμβος…

Για μένα το μπουζούκι είναι οι Ευαίσθητες Χορδές μου!

                                                                                                                                                                                                Γιώργος Μαζωνάκης, Αθήνα 14 Ιουλίου 2020

 

Δείτε εδώ το official music video:

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει το official music video για το ζεϊμπέκικο «Ώρες Μικρές», από το album του «Αγαπώ Σημαίνει», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

Στο «Ώρες Μικρές» αναδεικνύεται η δύναμη του ήχου του μπουζουκιού και, μάλιστα, το συγκεκριμένο τραγούδι υπήρξε η αφορμή για τη σπουδαία πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές» που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ήδη ευαισθητοποιήσει κοινό και ειδικούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο, ώστε να αποδοθεί η τιμή που αξίζει στο μουσικό αυτό όργανο που αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας!

YOUTUBE PLAYLIST «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές»

Εδώ θα δείτε συγκεντρωμένα όλα τα σχετικά videos:  https://www.youtube.com/playlist?list=PL6UDoLG1jMvE1vxmvoRpR08GExO83Fhxb

Τη σκηνοθεσία του κινηματογραφικού αυτού music video, υπογράφει ο  συνεργάτης ετών και φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη, ο ξεχωριστός σκηνοθέτης Νίκος Σούλης.  Μέσα από μία ιδιαίτερης αισθητικής, ασπρόμαυρη ταινία μικρού μήκους και με τη συμμετοχή δεκάδων μουσικών και επαγγελματιών του μπουζουκιού, οπτικοποιείται μία ωδή στην αυθεντικότητα,  την αρχοντιά, τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού που αγγίζει την ψυχή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα του music video του «Ώρες Μικρές», πραγματοποιήθηκαν στο Πέραμα, σε ένα χώρο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας και συμβολικότητας για τον Γιώργο Μαζωνάκη, στο ναυπηγείο του πατέρα του, Μανώλη Μαζωνάκη.

 

Το «Ώρες Μικρές», είναι διαθέσιμο σε όλα τα digital stores & streaming platforms και το music video στο Official YouTube Channel του Γιώργου Μαζωνάκη.

 

Βρείτε το εδώ: https://GiorgosMazonakis.lnk.to/OresMikresPR