Ονειροπαρμένος
Γιώργος Σαμπάνης
Title Image

Μουσικά Νέα

Ο STAN Αντιπαριώτης είναι… «Παιδί Του Χειμώνα».

Μουσικά Νέα

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο δημιουργός και ερμηνευτής με τις αμέτρητες επιτυχίες, συμπληρώνει 10 χρόνια πορείας και υποδέχεται το 2021 με νέο τραγούδι και album, υπό τον τίτλο «Παιδί Του Χειμώνα»!

Το 4ο κατά σειρά album του Stan Αντιπαριώτη, που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records και την Icon Music Records, περιλαμβάνει 11 μεγάλες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το tracklist περιλαμβάνει τα: Να ξαναρθείς, Δεν Φταις Εσύ, Όλα Θα Πάνε Καλά – ντούετο με τον μοναδικό Διονύση Σχοινά, Φταίει, Ξημερώνει, Δε Με Ξέρεις, Κάτι Τέτοιες Νύχτες, Τετράγωνα, Τι Δεν Καταλαβαίνεις, Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω και το ολοκαίνουργιο ομότιτλο single Παιδί Του Χειμώνα.

Με το τραγούδι «Παιδί Του Χειμώνα», σε μουσική Κωνσταντίνου Κωλαΐτη και στίχους Θοδωρή Μάκρα, ο Stan Αντιπαριώτης, καλλιτεχνικά πιο ώριμος από ποτέ, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην καριέρα του μια τόσο αισθαντική μπαλάντα.

Το «Παιδί Του Χειμώνα» συνεπαίρνει με την ερμηνεία του καλλιτέχνη, την ατμοσφαιρική μουσική από φυσικά όργανα και ενορχήστρωση εμπνευσμένη από κλασική μουσική.

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη, ο STAN Αντιπαριώτης χαρίζει ένα άκρως ατμοσφαιρικό video, που γυρίστηκε λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την πανδημία, το οποίο μας ταξιδεύει σε έναν χειμώνα ρομαντικό κι αλλιώτικο από εκείνον που μπορεί να υπάρχει σε μια καρδιά…