Πολύ Απότομα Βραδιάζει
Νίκος Βέρτης
Title Image

Μουσικά Νέα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκαλύπτει τις ευαίσθητες χορδές του

Μουσικά Νέα

Στην αγάπη και στη σχέση του με το μπουζούκι και το λαϊκό τραγούδι αναφέρεται με λόγια ψυχής ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, πάντα πρωτοπόρος, ξεχωριστός και σίγουρα ο καλλιτέχνης που τολμά να μοιράζεται την αλήθεια του, μας αποκαλύπτει και μας προετοιμάζει μέσα από ένα εικαστικό, συναισθηματικό βίντεο, ωδή στο μπουζούκι που δημοσίευσε σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου, στα social media και στο YouTube.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφόρησε το άλμπουμ του «Αγαπώ Σημαίνει», με τα τραγούδια του να σημειώνουν τεράστια επιτυχία, η οποία ενισχύεται κάθε μέρα.

Αποτελεί σπάνιο ρεκόρ ειδικά τα τελευταία χρόνια για ένα άλμπουμ, όσα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει ως single να κατακτούν τις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων το ένα μετά το άλλο, καταγράφοντας εκατομμύρια προβολές στο YouTube και αναπαραγωγές στο Spotify, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι «αγαπώ σημαίνει, κάτι που σε φέρνει το να θες να φτάσεις στην υπερβολή».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέλεξε να κυκλοφορήσει ως νέο single από το άλμπουμ του «Αγαπώ Σημαίνει» το «Ώρες Μικρές»,ένα τραγούδι σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.

Το «Ώρες Μικρές» είναι ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο, όπου πρωταγωνιστεί το μπουζούκι και η χαρακτηριστική φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο μοναδικός καλλιτέχνης με ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο κυριαρχεί ο ήχος του μπουζουκιού, με λόγια ψυχής αναφέρεται στην αγάπη, στη σχέση του με το μπουζούκι και το λαϊκό τραγούδι.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού… Η πενιά του, ήταν πάντα στη ζωή μου, στην πορεία μου… Με εμπνέει, με φωτίζει… Είναι… οι Ευαίσθητες Χορδές μου…».