Σάββατο Βράδυ
Γιώργος Κακοσαίος
Title Image

Μουσικά Νέα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το νέο τραγούδι «Παραδόθηκα Σε Σένα» κυκλοφορεί (video)

Μουσικά Νέα

Παραδοθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της «Παραδόθηκα Σε Σένα», με το οποίο θα φέρει φέρει άπλετο φως και ζεστασιά στο φετινό καλοκαίρι μας.

Το «Παραδόθηκα Σε Σένα» διαδέχεται για την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα την επιτυχία «Χαρτοπόλεμος», ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που σφραγίστηκε από τη στιβαρή ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει επτά συνεχόμενους μήνες αδιάκοπης παρουσίας στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Λαμπερή, χαρούμενη και με διάθεση στα ύψη, η Νατάσα Θεοδωρίδου δημιουργεί όπως μόνο εκείνη ξέρει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, για να παραδοθείτε στη γοητεία της χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τη μουσική και τους στίχους του «Παραδόθηκα Σε Σένα» υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές και δημιουργούς της γενιάς του, ο οποίος συνεχίζει την δοκιμασμένη συνεργασία του με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το τελικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την απαράμιλλη χημεία που εμφανίζουν οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες κάθε φορά που συναντιούνται είτε επί σκηνής είτε στο στούντιο.

Το «Παραδόθηκα Σε Σένα» συνοδεύει από ένα άκρως καλοκαιρινό music video που γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Κωστελίδη σε ένα μαγικό και απόλυτα ελληνικό τοπίο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας μεταφέρει σε καλοκαιρινούς προορισμούς έχοντας στο πλευρό της τον Πέτρο Ιακωβίδη, το στενό συνεργάτη της και αγαπημένο πλέον φίλο της που υπογράφει το τραγούδι.

Το νέο single της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Παραδόθηκα Σε Σένα» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.