Ώρες Μικρές
Γιώργος Μαζωνάκης
Title Image

Μουσικά Νέα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα πρώτα πλάνα από το Video του «Παραδόθηκα Σε Σένα»

Μουσικά Νέα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα πλάνα από το music video που δίνει εικόνα στο ολοκαίνουργιο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Παραδόθηκα Σε Σένα».

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια σκοπεύει να δώσει το δικό της χρώμα και το δικό της ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι μας με ένα ακαταμάχητο τραγούδι για το οποίο δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας ότι θα το αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα.

Το «Παραδόθηκα Σε Σένα» έχει στη μουσική και τους στίχους του την υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη, ο οποίος αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές και δημιουργούς της γενιάς του.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι της στο μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε μέσα από συχνότητα του Mega το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, 22 Μαΐου, έχοντας στο πλευρό της και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Το «Παραδόθηκα Σε Σένα» θα συνοδεύσει ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο σε σκηνοθεσία της Bodega Visuals.

Όπως μπορούμε να δούμε στο teaser που δημοσιεύθηκε στα social media, στο βίντεο συμμετέχει επίσης και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο δημιουργός του τραγουδιού.

Το νέο single της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Παραδόθηκα Σε Σένα» πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη Heaven Music την Παρασκευή 29 Μαΐου. Την ίδια ημέρα θα αποκαλυφθεί και το video clip.

Σημειώνεται ότι το τραγούδι είναι διαθέσιμο για pre-save στις υπηρεσίες streaming.