Σήκωσε Το Τηλέφωνο
Πέτρος Ιακωβίδης
Title Image

Μουσικά Νέα

Μαλού και Γιάννης Βοργιάς διασκευάζουν το θρυλικό τραγούδι «Είσαι Παντού Και Πουθενά»

Μουσικά Νέα

Στα φλογερά και ανέμελα χρόνια μιας ρομαντικής δεκαετίας μας ταξιδεύουν η Μαλού και ο Γιάννης Βοργιάς.

Η Μαλού και ο Γιάννης Βοργιάς διασκευάζουν το θρυλικό τραγούδι «Είσαι Παντού Και Πουθενά» της Μαρινέλλας και του Κώστα Χατζή.

Στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της ταινίας «…Για Πάντα», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέλεξε το θρυλικό τραγούδι «Είσαι Παντού Και Πουθενά» της Μαρινέλλας και του Κώστα Χατζή να πάρει σάρκα και οστά μέσα από τις ερμηνείες της Μαλού και του Γιάννη Βοργιά.

Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα και μας ταξιδεύουν στα φλογερά και ανέμελα χρόνια μιας ρομαντικής δεκαετίας.

Το «Είσαι Παντού Και Πουθενά» προέρχεται από το δίσκο «Η Αγάπη Μας» της Μαρινέλλας που κυκλοφόρησε το 1985 από την τότε Philips.

Η υπέροχη μελωδία του Αλέξη Παπαδημητρίου και οι καθηλωτικοί στίχοι της Ρόνη Σοφού στο «Είσαι Παντού Και Πουθενά» γίνονται soundtrack του «…Για Πάντα», μία ταινία που είχε σκοπό να μας θυμίσει ξανά μεγάλα ερωτικά τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

«“Είσαι Παντού και Πουθενά”, ένα από τα πιο συγκινητικά και συγκλονιστικά τραγούδια που έχουν ακουστεί στην ελληνική δισκογραφία από δυο τεράστιους καλλιτέχνες τη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή», γράφει η Μαλού στα social media.

«Αφορμή να διασκευάσουμε το κομμάτι με τον Γιάννη Βοργιά ήταν όταν μας ζητήθηκε να το τραγουδήσουμε σε μια σκηνή μιας ελληνικής ταινίας! Με πολλή αγάπη και σεβασμό σήμερα ανέβηκε και είναι διαθέσιμο σε YouTube και Spotify!», προσθέτει.

Η διασκευή του single «Είσαι Παντού Και Πουθενά» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.