Σ' Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά
Δέσποινα Βανδή
Σ' Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά
Δέσποινα Βανδή
Title Image

Μουσικά Νέα

Δημήτρης Ταταράκης – «Είμαι Για Τα Δύσκολα»

Μουσικά Νέα

Ο Δημήτρης Ταταράκης κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο και δηλώνει «Είμαι Για Τα Δύσκολα», με ένα τραγούδι που έγραψαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Όλγα Βλαχοπούλου, σε παραγωγή Μάριου Ψιμόπουλου και κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Ο Δημήτρης Ταταράκης είναι ένα «φρέσκο» και λαμπερό πρόσωπο, με έμφυτο ταλέντο. Από μικρός ασχολείται με τη μουσική και παίζει κιθάρα, καθώς και με τον αθλητισμό, ενώ έχει υπάρξει πρωταθλητής στην ξιφασκία με πολλές διακρίσεις. Για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε μοντέλο με επιτυχίες στο εγχώριο και διεθνές modelling. Η αγάπη του για τη μουσική είναι πάνω απ’ όλα και, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία, παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι. Η Panik Records, που εδώ και δέκα χρόνια αναδεικνύει και στηρίζει τα νέα ταλέντα, τον συστήνει στο κοινό.

Το «Είμαι Για Τα Δύσκολα» είναι ένα σύγχρονο pop και up-tempo κομμάτι, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του και τους στίχους η εμπνευσμένη στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αγκαλιάζει το project και με ακόμα έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς κάνει τα back vocals, γεγονός τιμητικό για τον καλλιτέχνη. Την παραγωγή υπογράφει ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός Μάριος Ψιμόπουλος, προσθέτοντας στο τραγούδι μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Το «Είμαι Για Τα Δύσκολα» είναι ένα τραγούδι – μήνυμα, για τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω και παραμένουν μαχητές σε κάθε δυσκολία.

Στο κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, ο Δημήτρης Ταταράκης φορά ξανά τη στολή του ξιφομάχου και επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, το μέρος όπου ξεκίνησε τον αθλητισμό και διέπρεψε. Μέσα από το πολλαπλά συμβολικό video, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ξιφασκεί μέχρι το ευρηματικό φινάλε, δείχνοντας πως η ουσία βρίσκεται στο να ξεπερνάς τις δυσκολίες.

Ο Δημήτρης Ταταράκης «είναι για τα δύσκολα» και από το πρώτο του κιόλας single μας δείχνει πως… ήρθε για να μείνει!