Μόνο Με Σένα
Γιώργος Σαμπάνης
Title Image

Μουσικά Νέα

Αντώνης Ρέμος – «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά»: Το εντυπωσιακό music video κυκλοφορεί

Μουσικά Νέα

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το εντυπωσιακό music video της νέας του επιτυχίας «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», που κυκλοφορεί από την Panik Records και έχει αγαπηθεί και ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Το music video, που αποκαλύπτεται ανήμερα των γενεθλίων του Αντώνη Ρέμου, είναι μία μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή, με στοιχεία που όμοιά της δεν έχουν υπάρξει ξανά. Οι εικόνες μας μεταφέρουν στο αγαπημένο ελληνικό καλοκαίρι, με τον ήλιο, τη θάλασσα και τη μουσική να κυριαρχούν. Τόσο μέσα από το τραγούδι, όσο και μέσα από το video, που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Σαμαρτζής, ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής στέλνει σε όλους ένα αισιόδοξο μήνυμα για το restart της ζωής μας μετά την πολύμηνη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και του lockdown.

Το «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», το νέο single από το επερχόμενο album του Αντώνη Ρέμου, υπογράφουν ο Μάνος Πυροβολάκης και ο Γιάννης Στίγκας στη μουσική, ο Νίκος Μωραΐτης στους στίχους και ο Γιώργος Κυβέλλος στην παραγωγή.

Γεμάτο αισιοδοξία και θετική ενέργεια και με τον ξεχωριστό τρόπο του Αντώνη Ρέμου, το «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», που έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι το τραγούδι – σύνθημα που ακούγεται δυνατά!